Vind ervaren freelance horeca medewerkers bij ZAM-Amsterdam
Hogere verwachtingen van oproepkrachten?
Behoefte aan meer ervaring, kwaliteit, betere mentaliteit en hogere gastvrijheid?
ZAM-Amsterdam biedt de oplossing met freelance horeca medewerkers!
- ZAM-Amsterdam heeft een groot bestand van ervaren, flexibel en betrokken horeca medewerkers.
- We kennen iedere medewerker persoonlijk. Iedere medewerker krijgt uitgebreid uitleg over de werkwijze van ZAM-Amsterdam en er zijn geregeld evaluaties.
- Onze medewerkers hebben weinig uitleg nodig om opdrachten zelfstandig uit te kunnen voeren.
- Door een beperkt verloop kan een hecht team worden samengesteld.
ZAM-Amsterdam staat voor Zelfstandige Allround Medewerkers in de catering en andere horeca. Zelfstandige omdat onze ZZP-ers al veel ervaring hebben. En Allround omdat ze in veel verschillende facetten van de Horeca uit de voeten kunnen.
ZAM-Amsterdam is begonnen met als doel de kwaliteit van oproepkrachten te verhogen zodat de horeca toch de kwaliteit hoog kan houden zonder vaste contracten.
Evenementen zijn beter te organiseren met ervaren medewerkers en kunnen met minder medewerkers (uren) gedraaid worden. Daarbij krijgt de ZAM medewerker ook betaald naar zijn of haar kwaliteiten waardoor de motivatie en de kwaliteit gewaarborgd blijft. Dat is fijn voor zowel de opdrachtgever als de medewerker.
De medewerkers van ZAM-Amsterdam staan allemaal ingeschreven bij de K.V.K. en ze hebben ruime ervaring in de horeca opgedaan voordat ze zelfstandig werden en zich bij ZAM-Amsterdam aansloten.
ZAM-Amsterdam heeft zelfstandige allround medewerkers voor iedere denkbare functie en segment.
Onze freelance horeca medewerkers zijn ervaren en stralen daardoor zelfvertrouwen uit richting de gasten. Ze weten wat er van hen verwacht wordt, en hoe zij zich ten opzichte van uw gasten moeten opstellen. Ze begrijpen wat het begrip gastvrijheid inhoudt. En zonder uitgebreide uitleg weten ze wanneer hun inzet nodig is en wanneer er extra gas gegeven moet worden. Ook het tonen van eigen initiatief is voor onze mensen niet meer dan normaal.
Past uw bedrijf of uw evenement bij het profiel van ZAM-Amsterdam en is er nog een tekort aan ervaren horeca medewerkers? Neem dan via het formulier onderaan deze pagina contact op, of bel met 06 – 487 646 79.
Deze algemene voorwarden zijn van toepassing.
ZAM-Amsterdam wil deze positieve energie waarborgen en behouden door op en buiten de werkvloer in deze freelancers te investeren met persoonlijke aandacht en waardering.
“De ervaren freelance horeca medewerker van ZAM-Amsterdam is van nature meer gemotiveerd.”
Organiseert u een belangrijk evenement dan neemt u uiteraard alleen genoegen met de beste horeca medewerkers om uw gasten te verzorgen. Bij ZAM-Amsterdam bent u ervan verzekerd dat u professionals in huis haalt die:
- ruime ervaring hebben met het werken bij bekwame cateraars;
- gemotiveerd zijn om alle gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen;
- vaak samenwerken en als een team functioneren;
- makkelijk en zonder uitgebreide uitleg in elk team passen;
- kunnen serveren volgens de klassieke draagmethode, maar vooral serveren met een zelfverzekerde lach;
- professionele uitleg kunnen geven over gerechten of dranken;
- een passende, gastvrije sfeer creëren waarbij uw gasten zich thuis voelen.
De poule van ZAM-Amsterdam bestaat momenteel uit 50 medewerkers, maar de lijst blijft groeien. De medewerkers hebben allemaal ervaring in de bediening, en daarnaast ook vaak ervaring als barista, cocktailshaker, keukenmedewerker of supervisor/ partymanager.
Meer weten over de vaardigheden van mensen? Neem dan contact op via het onderstaande formulier.
ZAM-Amsterdam is aangesloten bij de brancheorganisatie NBBU. Wij willen onze opdrachtgevers graag vertrouwen geven door te werken volgens de daarvoor gestelde eisen.
Contactgegevens
Remko van Balderen
Koninginneweg 222 – 1
1075EM Amsterdam
T: 06-48764679
E: info@zam-amsterdam.nl
W: www.zam-amsterdam.nl